​Optimering og bæredygtighed vedrørende jeres behandling af kakao masse

​AMKCO Europe har stor erfaring inden for rensning af kakaomasse. Brugen af ​​en AMKCO-sigte er med til at øge kvaliteten af ​​kakaomassen fra kakaobønnerne. AMKCO sigterne fjerner sand og andre faste affaldsstoffer fra den flydende kakaomasse, inden de forarbejdes til kakaopulver og kakaosmør. Disse partikler filtreres ud af produktet med en AMKCO sigte for at forhindre tilstopning og for at udnytte kakaopressen optimalt.

Reducer dine vedligeholdelsesomkostninger

på jeres fedtcentrifuge

Det afgørende i denne proces er brugen af den korrekte sigtedug, som er specielt lavet til produktet og den ønskede kapacitet. For at bestemme den nødvendige kapacitet på en maskine har AMKCO Europe et Inhouse testlaboratorium, hvor det er nemt at teste med forskellige typer sigterduge. På dette grundlag er valget af sigtedugen foretaget. De monterede sigteduge er produceret i vores egen produktion, under optimale forhold, så vi har kontrol over vores højkvalitets sigteduge.

Takket være kompatibiliteten af ​​AMKCO sigten sammen med andre maskiner (kakaomøller, fedtseparator mv), er vi med til at skabe et unikt og ensartet produkt.

Vi kan sigte både flydende kakaomasse, men også pulveret i forskellige størrelser.

Ring eller skriv til SkanSep for at få mere at vide om denne proces. Vores viden og erfaring kan og vil højst sandsynligt spare din virksomhed penge og øge produktiviteten. AMKCO Europes service, maskiner og rådgivning er det rigtige valg.

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: