Spildevand​

​Filtrering af spildevand

Omkostningerne til spildevand er stigende. Derfor er genbrug af vand ofte et godt udgangspunkt for at reducere omkostninger. Mindre vandindtag betyder også mindre spildevand. Genbrug af spildevand er ikke altid muligt, da lovbestemmelser eller dine HACCP-regler forbyder dette. Vandet skal så til sidst udledes. Omkostningerne er bestemt af mængden af forureningsenheder (VE) i spildevandet. Det vil sige, jo mere snavset vandet er, desto højere omkostninger.

​Spildevand kan filtreres ved hjælp af forskellige teknikker. I praksis bruges ofte buesigter, tromlefiltre, skruepresser eller båndfiltre. Men disse filtre får ofte ikke spildevandet rent nok og er ofte dyre i brug: Disse kræver meget vedligeholdelse, har et højt filterforbrug eller kræver simpelthen meget af operatørens opmærksomhed. Som følge heraf forbliver omkostningerne til det filtrerede spildevand høje. Vil du have mest muligt ud af dit spildevand? Så er en vibrationssigte fra SkanSep/AMKCO den ideelle løsning. Med en vibrationssigte kan du effektivt sigte spildevand fra alle faste stoffer.

Maskinens enkelhed, lille installationsplads, lave forbrugsomkostninger kombineret med den lave investering, sikrer både en hurtig tilbagebetalingstid og en langtidsholdbar løsning. Som et resultat af dette bidrager SkanSep/AMKCO Europe også til et bedre miljø ved brug af vibrationssigterne.

Hvordan fungerer en vibrationssigte?

Kort sagt kan du med en vibrationssigte adskille partikler i forskellige størrelser. For eksempel kan du klassificere diverse pulverprodukter eller adskille faste stoffer fra vand. Vibrationssigten fra SkanSep/AMKCO sikrer optimal filtrering. Selv ved høj kapacitet og med meget lave driftsomkostninger.
Vibrationsssigten fra SkanSep/AMKCO kan sigte ned til 25 micron, og på denne måde bliver dit spildevand udledt meget renere, og du opnår betydelige besparelser på spildevandsudledningen. De filtrerede faste stoffer er også ret tørre og kan tilbydes som industriaffald til bla. Biogasanlæg.

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: