​Gylleforarbejdning

​I de senere år er der sket stor udvikling inden for gylleforarbejdning. I takt med at omkostningerne til gyllebearbejdning fortsætter med at stige, og reglerne bliver strammere, er efterspørgslen efter et godt og enkelt gyllebearbejdningssystem steget enormt.

AMKCO Europe har været aktiv i gyllesektoren siden 2010 og har derfor stor erfaring og viden inden for gyllebehandlingsløsninger. Mange installationer er baseret på ultrafiltrering eller omvendt osmose. De problemer man støder på ved disse installationer, er ofte tilstopning af af membranerne. AMKCO tilbyder en løsning, hvor gødning af en kontinuerlig kvalitet tilbydes til ultrafiltrering og omvendt osmose på en sådan måde, at membranerne belastes minimalt. Ofte bruges en skruepresse som grov separering før AMKCO vibrationssigten, der adskiller fiberfraktionen fra den flydende fraktion. Kombinationen af ​​skruepresse og vibrationssigte skaber en en tørstofprocent på ca 30 til 35% samt en væskefase, hvori de faste partikler altid er mindre end 40 mikron. Denne forfiltrering forhindrer membranoverbelastning og bidrager til en længere levetid.

​Fordelen ved en AMKCO vibrationssigte er, at den adskiller vandet i en fraktion af faste stoffer og en vandig fraktion. Systemet bruger dog ikke skyllevand, så der ikke skabes yderligere spildstrøm. Med en AMKCO vibrationssigte optimerer du den eksisterende installation, hvilket kan give et bedre resultat med mindre vedligeholdelse. Andre fordele ved AMKCO vibrationssigten er, at den er en

selvstændig enhed, kræver meget begrænset vedligeholdelse og medfører næsten ikke ekstra filteromkostninger. Som følge heraf er driftsomkostningerne minimale. Vi har nu realiseret denne løsning flere steder. Hvis I ønsker flere oplysninger, så ring eller skriv til SkanSep ApS.

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: