Valle behandling​

​AMKCO Europe er blevet specialisten på dette område i den globale osteindustri siden 2004. Blandt andet takket være AMKCO valleseparatorerne, er valle vokset fra at være til dyrefoder med lav værdi til et fødevareprodukt af høj værdi. Med en AMKCO-separator opnås hidtil usete tilbagebetalingstider, og udbyttet af ost øges markant.

Optimering og bæredygtighed af din ostevallebehandling.

For at udvinde vand fra ostevallen bruger mange osteproducenter en kombination af forfiltrering, feks.en centrifuge, pasteurisering og omvendt osmosefiltrering. Ulempen ved centrifugen og det omvendte osmose anlæg er imidlertid, at de ikke er egnede til at behandle væsker med højt tørstofindhold. Centrifugens faste dele vil bliver beskadiget og membranerne i det omvendte osmose anlæg bliver overbelastede og tilstoppet unødigt. Ved at placere et forfilter i installationen filtreres en stor del af det faste stof ud af ostevallen. Den genvundne ostemasse har næsten samme struktur og kvalitet som osten i produktionen. I modsætning til centrifuger eller roterende sigter er AMKCO´s vallesigte konstrueret på en sådan måde, at den ikke ødelægger ostens struktur, hvilket normalt giver en god kilopris.

Reducer dine vedligeholdelsesomkostninger til din fedtcentrifuge

Fedtcentrifugen, som placeres efter AMKCO vibrationssigten, fjerner det fedt, der stadig er i vallen. I betragtning af centrifugens følsomhed over for tørstof er det rentabelt, at produktet forfiltreres så godt som muligt. Derudover er fedt en del af osteproduktionen og med en meget høj værdi og derfor interessant at filtrere fra, så det kan genbruges i produktionen af ostene. Ved at placere en AMKCO sigte i installationen er produktet af en så ren kvalitet, at centrifugen belastes mindre og derfor kræver mindre vedligeholdelse. Placering af en AMKCO sigter har en positiv indflydelse på både procesforløbet og den opnåede effektivitet. AMKCO Europe`s vibrationssigter er som standard udstyret med en motor fra 0,25kW og op til 1,8kW, hvor kapaciteter på 30m3/h er mulige på en 60” AMKCO Vallesigte og ønskes der en størrer kapacitet end 30m3/h så skal der feks installeres to AMKCO vallesigter. Grundet AMKCO’s viden, høje pålidelighed, kompakte installation og gode service, er AMKCO Europe´s vibrationsseparator det rigtige valg. Vil i vide mere om dette, så kontakt SkanSep ApS.

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: