​Behandling af olivenolie/black water

Fordele ved oliven olie filtrering kort fortalt:

  • Spildevand af god kvalitet
  • Genbrug spildevand
  • Højkvalitets AMKCO vibrationssigter
  • Lavere vedligeholdelsesomkostninger
  • Højere produktion og bedre kvalitet olivenolie

​Ved produktionen af ​​olivenolie frigives der meget "black water" eller spildevand via de forskellige pressestadier. ”Black water” var tidligere forbudt til genbrug på grund af dets høje biologiske faststofbelastning, og derfor måtte det opbevares i store bundfældningsbassiner. Siden 2018 er denne lov blevet ændret, og filtreret næringsstoffyldt ”Black water” kan nu genbruges i olivenproduktionen. Det er nu tilladt at bruge ”black water” til gødning af oliven træerne, med bedre høst til følge.

AMKCO har udviklet en Vibrationssigte, der filtrerer ”black water” og sikrer, at spildevand ikke længere er et problem, men en indtægtskilde for producenten. Omkostningsreduktioner og kvalitetsforbedringer ved at bruge en AMKCO ”black water” vibrationssigte er et resultat af flere faste stoffer udvundet til genbrug ”Pommes”. Dette giver ikke kun mulighed for at producere mere olivenolie, men forbedrer også kvaliteten af ​​olivenolien.

​Det afgørende i denne proces er at installere den korrekte sigtedug i AMKCO vibrationssigten, som er lavet specielt til dette produkt og den ønskede kapacitet. For at bestemme den nødvendige kapacitet på en maskine, råder AMKCO Europe over et testlaboratorium, hvor det er nemt at teste med forskellige typer sigteduge. På denne baggrund udvælges de vævede materialer, der bidrager til en optimal kvalitet af produktet. Fordi sigtedugene er produceret under optimale forhold og udelukkende anvender højkvalitets væv, har sigetdugen en høj kvalitet og maksimal levetid. Derudover foregår produktionen i det moderne produktionsanlæg i Holland. Takket være AMKCO-deles kompatibilitet med forskellige andre mærker, er mange reservedele er egnede til andre vibrationsseparatorer. AMKCO Europe´s vibrationsseparator er det rigtige valg hvis der skal sigtes ”black water”. 

Hvis i vil vide mere så ring eller skriv til SkanSep Aps.

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: