Om SkanSep​

SkanSep har gennem en årrække leveret vibrationssigter til det Europæiske marked.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder vi har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne. Vi omsætter de tekniske og kommercielle behov hos kunderne til et samarbejde hvor AMKCO`s kvalitetsprodukt, lever op til alle de krav og behov der er i Europa.

AMKCO all-round vibrationssigter

Vores vibrationssigter findes i fødevareindustrien, kemisk industri, gartnerier og landbrug og den farmaceutiske industri, men i princippet er AMKCO´s vibrationssigter udviklet til alle sigte applikationer og processer.

Siden 2004 har vi været aktive i den globale oste industri. I de seneste årtier har ostevalle gennemgået en sand forvandling fra foder til kvalitetsprodukt. Derfor kan vi med rette kalde os for specialist på dette område. Med vores ekspertise, er vi i stand til at opnå hidtil usete investeringsafkast ved at erstatte de eksisterende filtreringssystemer med en AMKCO valle sigte og dermed yderligere øge indtjeningen for mejerierne både i form af mere fedt der bliver udvundet fra vallen, bedre kvalitet på ostesnusen, men sidst og ikke mindst på protein delen.

Vores maskiner opfylder alle de højeste sektorspecifikke relevante standarder for pålidelighed, sikkerhed og rentabilitet.​​

SkanSep arbejder sammen med dig

Med mange års erfaring fra forskellige brancher, er vi den europæiske ekspert på sigte løsninger. Derfor kan du sikkert regne med SkanSep hvis du er på udkig efter en løsning til jeres produktion. SkanSep arbejder sammen med dig og giver dig mulighed for at få testet jeres produkt, både i jeres egen produktion eller i vores testrum enten i Danmark eller Holland. Det er jeres sikkerhed for at vi sammen når frem til den ønskede løsning. En pålidelig, holdbar AMKCO vibrationssigte, kan hjælpe dig med at holde din virksomhed et skridt foran dine konkurrenter.

Det betaler sig altid at få rådgivning af os! Vi er stolte af vores kunderelationer og har tæt samarbjede med agenter og forhandlere over det meste af Europa. Når det kommer til vibrationssigter, sigteduge og dele dertil er vores produktions- og udviklingsafdeling i Holland, stedet hvor de innovative løsninger findes. Vi arbejder med vores kunder for at udvikle langsigtede, pålidelige partnerskaber. Med disse partnerskaber, kan ekspertise fra begge sider anvendes til at forbedre sigteprocesser, og dermed vil der opnås bedre og gennemtænkte slutresultater.

Er du interesseret at arbejde med SkanSep?

Kontakt os for at drøfte mulighederne

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: