AMKCO standard vibrationssigter

AMKCO standard vibrationssigter​

AMKCO Vibrationssigter er meget egnet til både tør og våd sigtning, og kan benyttes til en meget bred vifte af applikationer.

Alle AMKCO vibrationssigter er bygget modulært, så alle maskiner til en hver tid kan tilpasses eller udvides med standardkomponenter, uden at det er nødvendigt at foretage store konstruktive ændringer på maskinen.

For en eksisterende AMKCO Standard vibrationssigte er der forskellige CIP systemer der kan indsættes. Disse kan implementeres både før og efter levering. En enkeltdæks sigte kan meget enkelt ved brug af standard komponenter bygges om til en multidæks sigte.

AMKCO´s maskinstørrelser ligger i et interval fra - diameter på 18" (Ø450 mm) op til 84" (Ø2100 mm). Baseret på den specifikke anvendelse bestemmes det hvilke rensesystemer (bolde, ringe eller ultralyd) der vil blive brugt i den pågældende maskine. Dette vil blive baseret på en kort test eller tidligere erfaringer.​

Hvorfor vælge en AMKCO sigte?

​Bygget som runde standard elementer, så den tynde lette rustfrit stål kan være så stærk som mulig og kunne klare vibrationerne.​

Ultra let rustfrit stål øger funktionalitet og effektiviten på maskinerne​

Alle skarpe hjørner er fuldsvejsede​

3 års garanti på AMKCO rammer.​ Stærk i skræddersyede løsninger og produktudvikling​

Stærk i fleksibilitet og effektivitet gennem in-house produktion og montage

​AMKCO dele kan bruges i maskiner fra konkurrerende mærkerSkanSep ApS - Industrivej 15, 3320 Skævinge
Telefon: 51 21 03 66
sp@skansep.dk