Om skanSep

SkanSep/AMKCO – 25 års erfaring med vibrationssigter.

SkanSep/AMKCO har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.
I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne. Vi omsætter de tekniske og kommercielle behov hos kunderne til et samarbejde hvor AMKCO`s kvalitetsprodukt, lever op til alle de krav og behov der er i Europa.

AMKCO all-round vibrationssigter.

AMKCO Vibrationssigter findes i farmaceutiske industri, kemisk industri, landbrug og fødevareindustrien, men i princippet er AMKCO´s vibrationssigter udviklet til alle sigte applikationer og processer.

Siden 2004 har AMKCO været aktiv i den globale oste industri. I de seneste årtier har valle gennemgået en sand forvandling fra foder til kvalitetsprodukt. Derfor kan AMKCO derfor med rette kalde sig for specialist på dette område. Med sin ekspertise, er AMKCO i stand til at opnå hidtil usete investeringsafkast ved at erstatte de eksisterende filtreringssystemer med en AMKCO valle sigte og dermed yderligere øge indtjeningen for mejeriet både i form af mere fedt der bliver udvundet fra vallen, bedre kvalitet på ostesnusen, men sidst og ikke mindst på protein delen.
AMKCO maskiner opfylder alle de højeste sektorspecifikke relevante standarder for pålidelighed, sikkerhed og rentabilitet.

SkanSep/​AMKCO arbejder sammen med dig.

Med mange års erfaring fra forskellige brancher, er SkanSep/AMKCO den europæiske ekspert på sigte løsninger. Derfor kan du sikkert regne med SkanSepAMKCO hvis du er på udkig efter en løsning til jeres produktion. SkanSep/AMKCO arbejder med dig og giver dig mulighed for at få testet jeres produkt, både i jeres egen produktion eller i vores testrum enten i Danmark eller Holland. Det er jeres sikkerhed for at vi sammen når frem til den ønskede løsning. En pålidelig, holdbar AMKCO vibrationssigte, kan hjælpe dig med at holde din virksomhed et skridt foran dine konkurrenter.
Det betaler sig altid at få rådgivning fra en SkanSep/AMKCO specialist! Din virksomhed vil altid drage fordel af at tale med os. Vi er stolte af vores kunderelationer og har tæt samarbjede med agenter og forhandlere over det meste af Europa og Syd- og Amerika. Når det kommer til vibrationssigter, sigteduge og dele dertil er vores produktions- og udviklingsafdeling i Assendelft i Holland, stedet hvor de innovative løsninger findes. Vi arbejder med vores kunder for at udvikle langsigtede, pålidelige partnerskaber. Med disse partnerskaber, kan ekspertise fra begge sider anvendes til at forbedre sigteprocesser, og dermed vil der opnås bedre og gennemtænkte slutresultater.

Er du interesseret at arbejde med AMKCO? Kontakt os for at drøfte mulighederne.SkanSep ApS - Industrivej 15, 3320 Skævinge
Telefon: 51 21 03 66
sp@skansep.dk