AMKCO standard vibrationssigter​​

AMKCO Vibrationssigter er meget egnet til både tør og våd sigtning, og kan benyttes til en meget bred vifte af applikationer.

Alle AMKCO vibrationssigter er bygget modulært, så alle maskiner til en hver tid kan tilpasses eller udvides med standardkomponenter, uden at det er nødvendigt at foretage store konstruktive ændringer på maskinen.

For en eksisterende AMKCO Standard vibrationssigte er der forskellige CIP systemer der kan indsættes. Disse kan implementeres både før og efter levering. En enkeltdæks sigte kan meget enkelt ved brug af standard komponenter bygges om til en multidæks sigte.

AMKCO´s maskinstørrelser ligger i et interval fra - diameter på 18" (Ø450 mm) op til 84" (Ø2100 mm). Baseret på den specifikke anvendelse bestemmes det hvilke rensesystemer (bolde, ringe eller ultralyd) der vil blive brugt i den pågældende maskine. Dette vil blive baseret på en kort test eller tidligere erfaringer.​​

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: