AMKCO Valle sigte

Valle, der fremkommer fra osteproduktion indeholder en vis mængde ostesnus der gerne skulle fjernes. Sædvanligvis sigtes der gennem en sigtedug med åbning på 43 eller 32 micron. Mange ostemejerier gør brug af kombinationen, Vibrationssigte - fedt centrifuge - pasteurisering – RO anlæg, med det formål at reducere mængden af valle ved at fjerne vand og koncentrere vallen. Koncentreret valle har en høj pris og giver en hurtig tilbagebetalingstid på anlægget. AMKCO har udviklet en særlig vibrationssigte til dette formål: AMKCO vallesigte.

Med præ-filtrering ved anvendelse af en AMKCO vallesigte, vil strukturen fra ostefines fra sigten være den samme som hvis det var fra osten i produktionen. I modsætning centrifuger eller roterende sier, skader vallesigten fra AMKCO ikke strukturen i ostesnusen, hvilket gør tørstof produktet mere værdifuldt efter sigtningen.

Skumme centrifuge der står efter vibrationssigten er et bekostelig element i processen. Denne har til formål at fjerne fedt fra vallen. Fedt er en komponent, der tilsættes osten under osteproduktion og har en meget høj værdi. Centrifuger er dog meget følsomme over for ostesnus og kræver regelmæssig vedligeholdelse. AMKCO`s vallesigte sikrer valle af en meget stabil og god kvalitet efter sigtningen, og sikrer at skumme centrifugen ikke bliver stoppet til af ostesnus (og derfor har brug for færre servicebesøg).

Procentdelen af fedt efter der er installeret en AMKCO vallesigte vil også blive signifikant forøget. Mere fedt til osteproduktionen = hurtigere tilbagebetalingstid på investeringen. Hvis der før har været sigtet på en roter sigte vil man kunne indsætte en AMKCO valle sigte og have en tilbagebetalingstid på under et halvt år.

AMKCO vallesigte er udstyret med en motor på fra 0,37 kW op til 1,8 kW som standard og en kapacitet på max 30-35 m3/time. Med en AMKCO vallesigte opnår man også stor sikkerhed for den senere filtreringsproces på RO, UF eller NF anlæg.

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: