Multidæksigte

Klassifikation er en af ​​de discipliner hvor der med fordel kan anvendes en AMKCO vibrationssigte med flere sigtedæk. Ud over at fjerne uønskede partikler fra væsker eller pulver, kan en multidækssigte opdele et produkt i flere fraktioner (i sjældne tilfælde op til fem fraktioner).

En AMKCO Multi - dæk - sigte har forskellige sigtedugsåbninger, fra groft til fint. Sigtedugene sidder over hinanden. Det produkt der er sigtet fra den øverste sigtedug, bliver via en distributionsramme ledt til midten af den næste sigtedug.

Denne distributionsramme ligner alle andre rammer, men den er tragtformet og har en konveks bund med en centralt udløb. Derudover er der monteret to inspektions- åbninger. En inspektion af sigtedugen kan foretages via disse inspektionsåbninger der under produktion selvfølgelig er lukkede med gummipropper.​

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: