Straight-Flo sigte

​En AMKCO Straight-Flo sigte anvendes ofte som en endelig "politi sigtning" over for eksempel en Big-Bag påfyldningsenhed, bulk lastbil eller under en posetømningsmaskine. Fordi Vibrationsmotorerne er monteret på siden af AMKCO Straight-Flo sigte, kan produktet falde gennem maskinen i en lige linje. Dette sikrer en høj kapacitet, men er også underlagt visse begrænsninger.

​Fordi AMKCO Straight Flo maskiner ikke altid har de samme vibrations mønstre som en traditionel AMKCO vibrationssigte, vil brug af de traditionelle rengøringssystemer (med ringe eller kugler) være mindre effektive, og det er vanskeligere at sigte produktet på meget fine sigteduge på mindre end 1 mm. AMKCO Straight-Flo sigter er ideelle til at kontrollere produktet for grove forureninger der kun udgør en minimal procentdel af det gode produkt.

​Hvorfor vælge en AMKCO vibrationssigte?

usp-garanti

GARANTI

3 års garanti på AMKCO bærende ståldele​

usp-løsninger

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Stærk I kunderelaterede løsninger og produktudvikling​

usp-valg

ET GODT VALG

Stor fleksibilitet og effektivitet med egne samlestationer​

Om Skansep ApS

SkanSep har gennem de sidste 25 år leveret vibrationssigter af meget høj kvalitet.

I dag er alle sigter der leveres til det europæiske marked fremstillet og samlet i Holland. Det betyder SkanSep/AMKCO har 100% kontrol over produktet og vi kan effektiv styre alt fra produktion til aftaler om specielle maskiner med kunderne.

Kontakt os

​Skansep ApS

Amtsvejen 109 – dør 100

3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

E-mail:

sp@skansep.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen: